[Afisz. Incipit] Uchwała Prezydium Powiatowej Rady Narodowej w Sztumie z dnia 5 października 1954 r. w sprawie podziału miasta Sztumu i Dzierzgoń na okręgi wyborcze ... ([wydawca nieznany], 1954)
Afisz tabelą podziału okręgów.