[Park Oruński] - Nowaliński, Karol (1935- ). ([Gdańsk : Karol Nowaliński, 1986)
Przedstawia aleję spacerową w Parku Oruńskim, ok. 1910 r.
Tyt. nadany przez katalogującego na podst. przedstawienia. Data odb., aut. i miejsce odb. wg inwentarza PAN BG.
Keywords: Parki -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- fotografie; Orunia-Św. Wojciech-Lipce (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- fotografie