Ogłoszenie w zwiazku ze zblizajaca sie repatriacja niemieckiej ludnosci za Odre / Nosowski Henryk. - Nosowski, Henryk ([s.n.], 1946)
Afisz inf. o zakazie kupowania przedmiotów od niemieckich wysiedleńców.