Malbork - Csorba, Tibor (1906-1985). ([Warszawa], 1947)
Przedstawia panoramę ruin zamku w Malborku.
Na odwrocie arkusza tuszem sygnatura autora, tytuł i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Akwarela -- 20 w; Zamek (Malbork, Polska) -- w sztuce