Zatrudnienie osób niepełnosprawnych wsparcie zatrudnienia osób niepełnosprawnych na otwartym rynku pracy : informacje dla pracodawców oraz dla osób niepełnosprawnych zakładajacych firmę / Państwowy Fundusz Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych. (Państwowy Fundusz Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych, 2007)
Informacje i przepisy dotyczące sytuacji niepełnosprawnych na rynku pracy oraz reklama tv, filmy instruktażowe i reportaże związane z tym zagadnieniem.