[Afisz. Incipit] Kiedy? 19 lipca 1955 Co? Konferencja partyjno-ekonomiczna ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1955)
Sztrajfa reklamująca konferencję partyjno-ekonomiczną w Gdańsku.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.