Zamarźnięta Zatoka Gdańska w okolicy Sopotu / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia zamarźniętą wodę w Zatoce Gdańskiej, widok z lodu w kierunku Sopotu, 26 luty1979 rok.