[Afisz. Incipit] 50 Drużyna Harcerzy im. Zawiszy Czarnego w Sopocie ... (Sopot : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o sprzedaży choinek w grudniu 1948 r. w Sopocie.
Keywords: Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- źródła