Ex-Libris Ing Otakar Hradečny MS. - Mrożewski, Stefan (1894-1975) (1942)
Biegnące dwie nagie postacie - mężczyzna i kobieta, nad nimi w chmurach skrzydlata postać z piorunami w ręku. Napis: Ex-Libris Ing Otakar Hradečny. Sygn. aut. w obrębie kompoz.