Ex-Libris Ing Otakar Hradečny - Mrożewski, Stefan (1894-1975).; Hradečný, Otakar (1905-1983). ([S.l., 1942)
Biegnące dwie nagie postacie - mężczyzna i kobieta, nad nimi w chmurach skrzydlata postać z piorunami w ręku. Napis: Ex-Libris Ing Otakar Hradečny. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Data wg podanej bibliogr.
Strona, dostęp 08.06.2016
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.