Politechnika Gdańska Stanisław Sołdek nauka - Uklejewski, Janusz (1925-2011). (Gdynia, 1950)
Przedstawia Stanisława Sołdka podczas zajęć na Politechnice Gdańskiej. W 1953 roku zdobył stopień inżyniera w 1956 magistra inżyniera.
Data wdług przedstawienia i tytułu.
Tytuł długopisem na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Sołdek, Stanisław -- (1916-1970) -- fotografie; Politechnika Gdańska -- 1945- -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk