Tydzień ziem zachodnich. ([s.n.], 1948)
Afisz inf. o koncercie w sopockim Grand Hotelu 14.04.1948. Artyści - Bojar-Przemieniecka, Iliwicka Olga, Czekotowski Kazimierz, Palulis Henryk, Walentynowicz Władysław.