Gdańsk VI - Stryjec, Ryszard (1932-1997). ([Gdańsk], 1971)
Przedstawia sylwetki kobiety i mężczyzny na tle fantastycznej architektury oraz wieży Kościoła Mariackiego w Gdańsku.
Pod kompozycją ołówkiem tytuł, technika, numer odbitki 2/50, sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1970-2000.; Gdańsk (Polska) -- zabytki -- w sztuce