Sopot : łazienki południowe - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1990)
Przedstawia Łazienki Południowe w Sopocie, widok od strony plaży, 1990 r.
Tytuł i data ołówkiem na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Sopot; Plaże -- Polska -- Sopot -- fotografia; Sopot (Polska) -- 1945- -- fotografie