Gotenhafen Cafe Berlin. (Verlag Julius Simonsen, 1939)
Przedstawia modernistyczny budynek w Gdyni wyb. w 1936 r. dla Zakładu Ubezpieczeń Społecznych, po wojnie zwany popularnie budynkiem PLO (Polskich Linii Oceanicznych), ok. 1940 r.