["Wesele" Stanisława Wyspiańskiego] / fotografia E. Pawłowski. - Pawłowski, Eugeniusz (1939- ). (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia scenę teatralną z "Wesela" Stanisława Wyspiańskiego, 1979 r.