[Afisz. Incipit:] Biuro Społecznej Pomocy Prawnej ... w Gdańsku, ul. Nowy Świat ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o otwarciu biura pomocy prawnej.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Adwokaci; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne