Kot w pralce : salony Jerzego Iwaszkiewicza. - Iwaszkiewicz, Jerzy (1935- ).; Edipresse Polska (Warszawa : Edipresse Polska, 2012)
Zbiór felietonów publ. w czas. Viva w latach 2001-2012.
Data wyd. wg BNPol online.
Keywords: Felietony polskie -- 1990-.