W. Szekspir - Tymon Ateńczyk / H. Chyliński. - Chyliński, Henryk (1936- ). (Teatr Klasyczny, 1963)
Plakat premiery z lutego 1963 r. Na plakacie połamana starożytna kolumna i czerwone sukno. Nazwisko autora w lewym dolnym rogu.