Do Braci-Rodaków, b. obywateli Rzeszy Niemieckiej i b. Wolnego Miasta / Zdunek Władysław. - Zdunek, Władysław (1903-1976) ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz nawołujący do głosowania w referendum 30 czerwca.