Do Braci-Rodaków, b. obywateli Rzeszy Niemieckiej i b. Wolnego Miasta - Zdunek, Władysław (1903-1976). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz nawołujący do głosowania w referendum 30 czerwca.
W prawym górnym rogu - Wojewódzki Komitet Opieki nad Zweryfikowanymi.
Keywords: Referendum -- Polska -- 1946 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła