Ex Libris Jan Piotrowicz / [Désiré Acket]. - Acket, Désiré (1905-1987) ([wydawca nieznany], 1937)
Mężczyzna w stroju polskim z łukiem w ręku, u góry przestrzelona strzałą książka, u góry półkoliście napis: Ex Libris Jan Piotrowicz. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.