Exlibris J. A. Lente / W. - Wolff, Cor de (1889-1963) ([wydawca nieznany], 1947)
Kobieta i mężczyzna, przed nimi po dźwigni nosowej wspina się wąż, w głębi zarys kościoła i świecący księżyc. Napis u góry: Exlibris, u dołu: J. A. Lente. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.