[Afisz teatralny. Incipit] Witold Gombrowicz - Opętani / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1987)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 26.04.1987 r. Teatr Kameralny w Sopocie. Reżyseria Tadeusz Minc, scenografia Barbara Ptak.