[Afisz. Incipit] Zarządzenie Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Gdańsku z dnia 10 marca 1955 r. w sprawie ograniczenia hodowli inwentarza żywego ... / Cybulski Julian. - Cybulski, Julian ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz z treścią zarządzenia w sprawie ograniczenia hodowli inwentarza żywego.