Danzig - Langermarkt mit Rathaus - Stengel & Co. (Dresden : Stengel & Co. G. m. b. H., 1920)
Przedstawia północną zabudowę Długiego Targu, widoczny Ratusz Głównego Miasta, tramwaj, samochody, ok. 1930 r.
Tyt. na awersie, data wg przedstawienia.
Fot. Gd.