Książka zakazana i niepożądana w niemieckich bibliotekach szkolnych i oświatowych w II Rzeczypospolitej / Zdzisław Gębołyś. - Gębołyś, Zdzisław (1961- ).
Słowa kluczowe: książki zakazane, II Rzeczpospolita, niemieckie biblioteki szkolne, niemieckie biblioteki oświatowe, niemieckie biblioteki publiczne.