[Afisz. Incipit] Zarządzenie sanitarne Pełnomocnika Rządu na Obwód Malbork w celu zapobieżenia wybuchowi epidemii ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz z obowiązkami sanitarnymi mającymi zapobiec epidemii.