[Afisz. Incipit] Zarządzenie sanitarne Pełnomocnika Rządu na Obwód Malbork w celu zapobieżenia wybuchowi epidemii ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz z obowiązkami sanitarnymi mającymi zapobiec epidemii.
Keywords: Epidemie -- zapobieganie -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.