Biskupia Górka, ul. Zaroślak / fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia wylot ulicy Zaroślak, po lewej pozostałości kościoła Zbawiciela na Zaroślaku, około 1985 r.