Danzig Zuspülung des Stadtgrabens am Langgarter Tor. ([S.l.], 1914)
Przedstawia likwidację fosy przy Bramie Żuławskiej (Langgarter Tor).
Tyt. i data: 1914 oł. na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Bramy miejskie -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- fotografie