Ogólnopolska sesja kół naukowych wydziałów architektury - Tumielewicz, Czesław (1942- ).; Kołodziej, Marian (1921-2009). (Gdańsk : [s.n.], 1967)
Plakat sesji maj Gdańsk 1967 r.
Nazwiska autorów na prawej krawędzi.
Keywords: Architektura -- Polska -- 1945-1970 -- plakaty