Recital fortepianowy Władysław Kędra. (Gdańsk : [s.n.], 1947)
Afisz inf. o koncercie w Teatrze Miejskim w Gdańsku 6.11.1947 r.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970.; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne