[Afisz teatralny. Incipit] Grube ryby komedia w 3 aktach M. Bałuckiego ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o przedstawieniu. Miejsce spektaklu: Teatr Dramatyczny Województwa Gdańskiego w Sopocie ul. Rokossowskiego 39/41. Reżyseria Aleksander Gąssowski.