Ex - Libris Søren P. Christensen / Hans Mich. Bungter. - Bungter, Hans Michael (1896-1969) (1965)
W obramowaniu rycerz w zbroi na koniu z chorągwią w ręce, w głębi zarys zamku na wzgórzu. Napis u góry: Ex - Libris, u dołu: Søren P. Christensen, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.