Wrzeszcz : ulica Jesionowa - Nowaliński, Karol (1935- ). ([Gdańsk], 1980)
Przedstawia kamienicę nr 8 przy ulicy Generała Charlesa de Gaulle'a w Gdańsku Wrzeszczu, 1980 rok.
Autor według podpisu na obwolucie zespołu zdjęć.
Data ołówkiem na rewersie.
Miejsce wydania według autora.
Tytuł ołówkiem na rewersie.
W tytule błędnie podano "ulica Jesionowa", chodzi o ulicę Generała Charlesa de Gaulle'a.
Keywords: Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945- -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk