Winning in the new World : Man - Earth - Universe / Martin R. Baeyens. - Baeyens, Martin R. (1943- ). (2011)
Na ciemnym tle, na pierwszym planie kula ziemska z zaznczonym konturem Europy, w głębi zarysy bloków mieszkalnych z oświetlonymi oknami. U góry napis w dwóch rzędach: Winning in the new World, niżej: Man - Earth - Universe.