Kongres Siłaczek i Judymów. - Cybulski, Andrzej (1926-1971). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1967)
Zaproszenie wraz z programem Kongresu, który miał miejsce w Klub Studentów Wybrzeża Żak 27.05.1967 r.
Keywords: Klub Studentów Wybrzeża "Żak"; 1901-2000; 1945-1989; Zjazdy i konferencje; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne