Ex Libris Jeanne Joyeux Ex Libris / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1961)
W prostokątnym obramowaniu z napisem: Ex Libris Jeanne Joyeux Ex Libris, ozdobna zawieszka w kształcie krzyża. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.