[Afisz. Incipit] Obywatele i Obywatelki! W roku bieżącym obchodzimy rocznicę zmartwychwstania Ojczyzny ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz z programem święta odrodzenia w Gdańsku i dzielnicach: Sianki, Siedlice.