[Afisz. Incipit] Obywatele i Obywatelki! W roku bieżącym obchodzimy rocznicę zmartwychwstania Ojczyzny ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz z programem święta odrodzenia w Gdańsku i dzielnicach: Sianki, Siedlice.
Keywords: Polska. -- Polski Komitet Wyzwolenia Narodowego. -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Nowy Port (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Oliwa (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Orunia-Św. Wojciech-Lipce (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.