[Afisz. Incipit] Wielka Zabawa Chemików Wybrzeża Dnia 3 Grudnia 49 ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o imprezie w sali byłego kina "Światowid" w Gdańsku z udziałem zespołów świetlicowych "Amady" i Pralni Chemicznej.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.