Ex libris Kingi Czopko / Józef Szuszkiewicz. - Szuszkiewicz, Józef (1912-1982) (1953)
Zaczytana dziewczyna z książką, siedząca obok stosu książek. Napis "EXLIBRIS" u góry po lwej stronie, nazwisko właścicielki u dołu na ozdobnie zawiniętej wstędze.