Ogłoszenie : Zarząd Miejski podaje do wiadomości [...] - Sławiński, Stefan (polityka). (Lębork : [s.n.], 1949)
Afisz inf. o nakazie wykupu znaczków dla psów z dnia 7.06.1949 r.
Keywords: Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- źródła