O bierzmowaniu / Jean-Robert Armogathe ; tł. Lucjan Balter. - Armogathe, Jean Robert (1947- )
1. Sakrament "obolały". 2. Wiek bierzmowanych. 3. Kolejność inicjacji chrześcijańskiej. 4. Konieczność teologiczna.