Polski samochód "Polonez" w Stoczni im. Komuny Paryskiej w Gdyni / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia stoczniowców Stoczni im. Komuny Paryskiej w Gdyni oglądających samochód marki Polonez, 1978 roku.