[Osiedle Zatorze II w Kwidzynie] / fotografia P. Ryczkowski. - Ryczkowski, P. (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia budowę bloków na osiedlu Zatorze w Kwidzynie, marzec 1979 r.