Ratusz Gł[ówny] w odbudowie, attyka renesan[sowa] w czasie konserw[acji] fragm[ent] VII - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986). ([Gdańsk], 1952)
Przedstawia fragment renesansowej attyki Ratusza Głównego Miasta podczas konserwacji, 1952 r.
Tyt. zdjęcia nadany przez fotografa na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Ratusz Głównego Miasta (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie