Nun gilt es! / Sozialdemokratische Partei Danzig. ([s.n., 1930)
Ulotka nawołująca do udziału w spotkaniu przedwyborczym Sozialdemokratische Partei der Freien Stadt Danzig 13 listopada w Kurhaus Zoppot prawdopodobnie z 1930 r.