[Afisz. Incipit] W ósmą rocznicę bestialstwa hitlerowskiego ... Polski Związek Zachodni ... urządza ... Akademię ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o akademii 26.10.1947 r. w sali Akademii Lekarskiej.